Spela på hästar

Att spela på hästar kan tyckas lätt, och det är det om man inte har som ambition att vinna. Vill man ha stora vinstchanser, och chanser att vinna mycket, så är det inte längre lika lätt. I Sverige så är hästsport stort och svensk travsport är ledande internationellt.

Trav är en av de hästsporter som det spelas mest på i Sverige och denna sport är förknippad med en hel del termer och fackuttryck som för den oinvigde kan tyckas obegripliga. Det är de naturligtvis inte, men det kan vara värt att spendera tid för att lära känna dem – det kan spara in en hel del pengar.

Sverige erbjuder stora spelmöjligheter inom travet då det finns 33 travbanor runt om i landet. Att spela på trav betyder att spela på ett odds. Oddset bestäms av hur andra spelare spelat, hur mycket pengar som har satsats på just den hästen. Ett lågt odds betyder att hästen är en stor favorit medan ett högt säger att det inte är så många som tror på den hästen. Det kan vara lockande att spela på den häst som flest spelare tror kommer att vinna, men då kommer man inte att vinna så stora pengar, tack vare det låga oddset. Om man istället satsar sina pengar på en häst som inte är favorit, och om den vinner, så vinner spelaren så klart desto mer.

Man behöver så klart inte bara spela på vilken häst som man tror skall vinna, utan även på den eller de hästar som man tror kommer att placera sig bra, bland de första tre. För att spela så behöver man inte befinna sig fysiskt på en travbana utan man kan besöka ett ATG-ombud eller spela online. ATG hade förr monopol på allt spel, men tack vare möjligheterna att spela online så försvann det.

Galopp är en annan hästsport att satsa pengar på men denna sport är inte lika stor i Sverige som travet är.

Drug Synthroid Online (Levothyroxine) is used for treating low thyroid hormone levels and certain types of goiters. Abilify (Aripiprazole) is used for treating agitation caused by schizophrenia or bipolar disorder, depression. Click to see full text here: